Jótanácsok virágküldéshez

Virágküldés mindig aktuális hírekkel. Virágot küldeni mindenki tud. Pár kattintás, és már ott is vagyunk egy virágküldő szolgálat webshopjában. Amire figyelnie kell, az ezután kezdődik. Virágküldés - beszéljünk róla. Mindig aktuális, a virágküldéshez, virágüzletekhez, virágokhoz és virágküldő szolgálatokhoz kapcsolódó tartalommal. Itt kibeszélünk mindent, amit a hivatalos virágküldős weblapjainkon nem teszünk.

Virágküldés, ajándék

csütörtök

Hogyan dekoráljuk a karácsonyi asztalt?

A szép karácsonyi dekoráció készítése még ma is hagyomány, az előkelőtől a rikítóig, a girlandon át az angyalkákig ma már bármit kirakhatunk asztaldíszként.

Nem nehéz karácsonyi hangulatot az asztalra varázsolni, ám a hangsúly a dekoráció és a teríték összeállításán van.


Hat személyes az étkészletünk, de 8 vendég jön hozzánk? Semmi gond improvizáljunk. Kombináljuk a régit és az újat, a színes tányérokat a fehérrel, és mivel a fehér nem is szín így ezt bármilyen tányérral vagy edénnyel kombinálhatjuk. Egy hófehér tányérkészletet feldobhatunk egy színes karácsonyi abrosszal, pár fenyőággal, gyöngyökkel, így az egyszerű fehér készletet még a giccses dísz is feldobja.


Fontos hogy a karácsonyi dekorációnál maximum két vagy három színt kombináljunk egymással, így ha ezek harmonizálnak egymással, már fel sem tűnik senkinek, ha a tányérok nem egyformák. Az ünnepi asztalhoz remekül illik az ezüst vagy üveg gyertyatartók, vagy ezek útban lennének, a vacsoránál tegyünk ki pár mécsest kisebb tartókban elhelyezve.


A mai kor egyik új dekorációs eszköze a különböző fényfüzérek, amelyeket az asztalon is végig futtathatunk a tányérok között. Ezeket lehetőleg ne a piacon, hanem megbízható szaküzletből szerezzük be, mert a piacon árult termék nincs bevizsgálva így ezek tűzveszélyesek is lehetnek.

Tehát a karácsonyi asztal dekorálásához és terítéséhez elég néhány gyertya és fenyőág, és máris ünnepi hangulatot teremtettünk. engedjük bátran szabadjára a fantáziánkat.

Köszönjük a Kertvarázs Magazinnak!
http://www.viragcenter.hu

Klikk a képre