Jótanácsok virágküldéshez

Virágküldés mindig aktuális hírekkel. Virágot küldeni mindenki tud. Pár kattintás, és már ott is vagyunk egy virágküldő szolgálat webshopjában. Amire figyelnie kell, az ezután kezdődik. Virágküldés - beszéljünk róla. Mindig aktuális, a virágküldéshez, virágüzletekhez, virágokhoz és virágküldő szolgálatokhoz kapcsolódó tartalommal. Itt kibeszélünk mindent, amit a hivatalos virágküldős weblapjainkon nem teszünk.

Virágküldés, ajándék

vasárnap

Az előrendelés fontossága a virágküldésben

Legalább 2 nappal előre rendelje meg a virágot, nagyobb virágos ünnepek előtt akár 2 héttel előre!

A legtöbb esetben már jóval hamarabb tudjuk, hogy virágot szeretnénk küldeni. Ezek az alkalmak benne vannak a naptárakban, az emlékeztetőkben, illetve emlékezetünkben. Születésnapok, névnapok, évfordulók, ballagások, és a nagy virágos ünnepek, mint a Valentin nap, Nőnap és Anyák napja. Ezekre a napokra készülünk, tervezünk.


FONTOS:
Virágküldő szolgálatunkkal a nagyobb virágos ünnepeket megelőzően már 2 héttel elindítjuk akcióinkat, feltesszük akciós csokrainkat.
Vásárlóinkat weblapjainkon, hírleveleinkben, facebook-on és itt, a blogon azonnal tájékoztatjuk egy-egy akcióról, és annak időtartamáról.  Tehát nincs értelme kivárni az utolsó napot, és a kiszállítás napjára halogatni a megrendelést, mert általában az adott ünnepet megelőző napokban már meg is szüntetjük az akciókat.

MIÉRT?
Egy virágos ünnepnapon, mint például a nőnap vagy az anyák napja, üzletenként akár 20 virágküldés-kiszállítás is összegyűlhet. Erre nagyon fel kell készülnie a virágüzleteknek beszerzés, csokorkötés és kiszállítás terén is! Amikor az ünnepnapon viszont még beérkezik további 20 virágküldés aznapra, az nagyon megnehezíti, néha el is lehetetleníti egy-egy megrendelés teljesítését.

Ilyenkor kezdődnek a bajok. Mert az nagyszerű dolog, ha virágküldő szolgálatunk egy napra több száz megrendelést közvetít ki, de nagyon elkeseredünk, ha csak egy virágküldés is kudarcba fullad.

Persze a hibákból is lehet tanulni, de nem szeretnünk hibázni. Ezért fejlesztjük folyamatosan a virágküldés logisztikai hátterét, és igyekszünk minimálisra -lehetőleg nullára- csökkenteni az előforduló hibákat.

Vásárlóinktól kérjük:
Amit Ön, mint vásárló tehet a sikeres virágküldés érdekében, az, hogy időben leadja megrendelését, hogy garantálni tudjuk a pontos kiszállítást és a minőséget.

Virágüzleteinktől kérjük:
Kérünk benneteket, használjátok rendelésközvetítő programunkat., e-mailjeiteket és ellenőrizzétek  megrendeléseiteket legalább óránként, illetve kommunikációs csatornáitok működését, és azonnal jelezzétek felénk, ha bármilyen hibát tapasztaltok, ha valami nem működik megfelelően, tudnunk kell róla.

Központunk feladata:
Tovább csiszoljuk a rendelés felvétel és rendelés közvetítő rendszerünket, valamint a rendelés folyamatának ellenőrzését.

Klikk a képre