Jótanácsok virágküldéshez

Virágküldés mindig aktuális hírekkel. Virágot küldeni mindenki tud. Pár kattintás, és már ott is vagyunk egy virágküldő szolgálat webshopjában. Amire figyelnie kell, az ezután kezdődik. Virágküldés - beszéljünk róla. Mindig aktuális, a virágküldéshez, virágüzletekhez, virágokhoz és virágküldő szolgálatokhoz kapcsolódó tartalommal. Itt kibeszélünk mindent, amit a hivatalos virágküldős weblapjainkon nem teszünk.

Virágküldés, ajándék

vasárnap

Esküvői autó díszítés, hintó díszítés

Az autón a díszítés elhelyezhető: gépkocsi elején, hátulján, tetején, motorház tetején.

Elkészítési technika: a kiválasztott felülettől függ. Girlandot fűzzük vagy kötjük, hosszú vázatartósságú anyagokat használunk hozzá. Fontos, hogy könnyű legyen és az alsó része tökéletesen legyen eldolgozva, véletlenül se sértse fel az autó felületét. A kompozíciókat auto-corsoba készítjük, a kocsi méretétől és a kiválasztott felülettől függ a nagysága. A készítésénél ügyelnünk kell a tűzés szabályaira. A kocsidísz milyensége függ elsősorban attól hogy mekkora távolságot tesznek meg vele, a virágkötő feladata hogy ennek függvényében javasolja a megfelelő díszítést.


 
Felhelyezési technikák: a kompozíciókat auto-corso segítségével tudjuk felhelyezni. A girlandot általában a visszapillantó tükör és a hűtőrácsra rögzítjük.

Anyagfelhasználás: függ a csokor stílusától és színétől, de fontos, hogy hosszú vázatartósságú, kevésbé érzékeny, nem porzós virágok felhasználása. A kompozíciónál nagy felületű levelek, és nagy felületű virágok felhasználása fontos (monstrena, fatsia, aspidistra; kardvirág, liliom, kakastaréj, napraforgó, krizantém).

Alapvető szabály: a kompozíció elkészítése után emeljük fel a munkát és csurgassuk ki belőle a vizet.

A felhelyezésnél a felületet tiszta puha ruhával le kell törölni, a corso gumi részét egy picit nedvesítsük be.
Tájékoztassuk a sofőrt, hogy a feldíszített járművel milyen sebességgel haladhat és árnyékos helyen parkoljon.

A hintó díszítés nagyon speciális egyedi munka, fontos előtte megnézni, lemérni, és a bevirágozandó felületeket kiválasztani. Elkészítése hasonló technikájú, mint az auto-corsos díszítés vagy a girlandos dekoráció. Virág és anyag felhasználása is hasonló, mint a kocsi díszítés.
Alapvető szabály: figyelembe kell venni, hogy a hintó jobban ráz, ezáltal erősebb rögzítést igényel.

Ügyeljünk arra, hogy az elkészített kompozíciók menet közben ne zavarják a közlekedésben az állatokat.

Klikk a képre