Jótanácsok virágküldéshez

Virágküldés mindig aktuális hírekkel. Virágot küldeni mindenki tud. Pár kattintás, és már ott is vagyunk egy virágküldő szolgálat webshopjában. Amire figyelnie kell, az ezután kezdődik. Virágküldés - beszéljünk róla. Mindig aktuális, a virágküldéshez, virágüzletekhez, virágokhoz és virágküldő szolgálatokhoz kapcsolódó tartalommal. Itt kibeszélünk mindent, amit a hivatalos virágküldős weblapjainkon nem teszünk.

Virágküldés, ajándék

szerda

PayPal fizetés weblapjainkon

Ön már a http://www.fleurop.hu és a http://www.viragkuldes.hu oldalainkon is fizethet PayPal használatával. Ismeri?
Útmutató a PayPal fizetéshez
A PayPal a világon a legelterjedtebb módszer a biztonságos internetes fizetéshez. Amennyiben rendelkezik PayPal számlával, az internetes vásárlások során még arra sincs szükség, hogy bankkártya-adatait minden egyes vásárláskor megadja.
Sajnos a PayPal még nem rendelkezik magyar nyelvű felülettel, de a fizetés menete nagyon egyszerű, és nagyon hasonlít bármely más bank online bankkártyás fizetési rendszeréhez azzal a különbséggel, hogy gondot nem tud okozni. (Lent talál magyar nyelvű leírás a PayPal használatával kapcsolatosan.) Emellett - ellentétben a bankkártyás fizetéssel - Önnek nem számítanak fel külön pénzt a fizetésért.


Fizetés menete
Amennyiben a megrendelése után a PayPal fizetést választja, az oldal automatikusan átnavigálja Önt a PayPal biztonságos fizetési oldalára. Ezt követően egyszerűen lépjen be, és fizessen a szokásos módon.
Ezt követően pillanatokon belül értesítik Önt e-mailben a sikeres tranzakcióról, ezzel egy időben mi is megkapjuk az értesítést a sikeres fizetésről, és elkezdjük a megrendelése feldolgozását.
A fizetésnek ez az Ön számára leggyorsabb és legolcsóbb módja!
Abban az esetben, ha mégsem sikerül a tranzakció minden további nélkül visszatérhet a honlapunkra. Ekkor úgy folytatódik a megrendelési folyamat, hogy jelzi a PayPal fizetés sikertelenségét, és a kosár gombra kattintva újból próbálkozhat. Itt újra választhat a PayPal fizetés vagy a többi fizetési mód között.
További információk a PayPal használatáról

Klikk a képre