Jótanácsok virágküldéshez

Virágküldés mindig aktuális hírekkel. Virágot küldeni mindenki tud. Pár kattintás, és már ott is vagyunk egy virágküldő szolgálat webshopjában. Amire figyelnie kell, az ezután kezdődik. Virágküldés - beszéljünk róla. Mindig aktuális, a virágküldéshez, virágüzletekhez, virágokhoz és virágküldő szolgálatokhoz kapcsolódó tartalommal. Itt kibeszélünk mindent, amit a hivatalos virágküldős weblapjainkon nem teszünk.

Virágküldés, ajándék

szerda

Köszönjük, hogy minket választottatok!

Az anyák napi rohamból mindig sokat tanulunk. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy értékeljük az elmúlt hetek történéseit, elemezzünk, és levonjuk a megfelelő következtetéseket, melyek segítenek abban, hogy tovább fejlődjünk. Hiszen ez a siker kulcsa. Meglátni a gyengeségeket, kijavítani a hibákat, és erősíteni azt, ami már jól működik, valamint folyamatosan újítani!
Az idei anyák napja is sokat tanított nekünk. Megtudtuk, hogy ha jól dolgozunk, azt Ti, a megrendelőink értékelitek! Sőt, idén először rengeteg írásos visszajelzést kaptunk, melyekben részletesen leírtátok, mennyire voltatok elégedettek a szolgáltatásunkkal, a kiszállítással, és természetesen a virágcsokrokkal. Nem fogunk álszentek lenni: érkezett néhány kritikai észrevétel is. Ezekért is hálásak vagyunk! Nagy segítség ez nekünk, hiszen, ha tudjuk, hogy valami probléma adódott a kiszállítással, és időben szóltok, akkor lehetőségünk van a probléma gyors megoldására! Erre idén is volt egy- két példa. A lényeg, hogy a végén mindenki örüljön: a megrendelő is és az is, akinek a virágcsokrot, ajándékcsomagot küldték. Számunkra pedig az a legnagyobb boldogság, ha Ti elégedettek vagytok!
A legtöbb visszajelzés azt bizonyítja, hogy sikerrel teljesítettük a ránk bízott feladatot, és ennek mérhetetlenül örülünk!!! Köszönjük, hogy időt szántatok ránk, és leírtátok saját szavaitokkal a véleményeteket! Íme, néhány a szívünknek oly’ kedves véleményekből:

“Nagyon örültünk, hogy a lehetőségek közül az önök cégét választottuk. A választott virágcsokor pont olyan gyönyörű volt a valóságban is, mint a fényképen. A futár kedvességét külön köszönjük, sikerült a meglepetést fokoznia azzal, hogy a csokrot nem volt hajlandó az édesapámnak átadni, ragaszkodott hozzá, hogy azt az édesanyám kezébe adja, és ő jöjjön a kapuhoz. Az ajándékozott könnyekig meghatódott :). Köszönjük és nem kérdés, hogy legközelebb is önöket fogjuk választani!”

“Minden a honlapon leírtak szerint történt. Teljesen egyértelmű és felhasználóbarát volt a rendelés minden egyes lépése még külföldről leadott rendelés esetén is. A kézbesítés is időben történt. Abszolút hibátlan szolgáltatás, se a címzett se én semmi negatívumot nem tapasztaltunk.”

“Tudnám ajánlani ezt a szolgálatot.
A virág ami ki lett szállítva gyönyörű és időben lett szállítva
Gyors, gördülékeny tranzakció még az USA ból is
Köszönöm szépen”

“A virágküldés szuper szolgáltatás, most használtam először, de biztos nem utoljára! A csokor csodálatos lett, időben szállították, sikerült Édesanyámat nagyon boldoggá tennem! Nagyon köszönöm!”

“Nagyon elégedettek vagyunk a szép csokorral és a profi problémakezeléssel. Köszönjük!”

“Precíz, pontos és nagyon kedves csapat! A csokor gyönyörű volt! Csak ajánlani tudom Mindenkinek! ... és persze nagyon nagy volt az öröm!
Köszönöm szépen!”

“Köszönöm szépen!
Csodálatosan sikerült a meglepetés. Anyukám szavaival élve egy mesés csokrot kapott anyák napjára, amitől "majd elájult".”

“Amerikában élek, Anyák Napjára innen rendeltem virágokat, amelyeket nagyon szép csokrokba kötve kapott meg édesanyám és nagymamám Kecskeméten. Különösen köszönöm, h amikor Anyukám sokadjára sem vette fel a telefont, nem adták fel a Kecskeméti Attila virágszalon dolgozói, SMS-t küldtek neki és utána újra probálkoztak a hívással. Köszönöm a lelkiismeretes hozzáállást és a fennakadás mentes internetes virágrendelési élményt - ha újra ilyen szolgáltatásra lesz szükségem, ismét Önöket fogom választani.”

“Nagy örömet okoztak a munkájukkal,a virágkosár szebb volt mint elképzeltem,a szállitas időpontja is kedvező lett.
Rendelésem előtt volt pár kérdésem,gyorsan, kedvesen kaptam választ mindenre.
Köszönöm szépen”

KÖSZÖNJÜK!!! Ígérjük: továbbra is azon leszünk, hogy mindannyiótok megrendelését a leggyorsabban, a legkiválóbb minőségben, precízen, pontosan teljesítsük!

Klikk a képre