Jótanácsok virágküldéshez

Virágküldés mindig aktuális hírekkel. Virágot küldeni mindenki tud. Pár kattintás, és már ott is vagyunk egy virágküldő szolgálat webshopjában. Amire figyelnie kell, az ezután kezdődik. Virágküldés - beszéljünk róla. Mindig aktuális, a virágküldéshez, virágüzletekhez, virágokhoz és virágküldő szolgálatokhoz kapcsolódó tartalommal. Itt kibeszélünk mindent, amit a hivatalos virágküldős weblapjainkon nem teszünk.

Virágküldés, ajándék

hétfő

virágküldés napló 2016. 10. 17.

Hálás vagyok a szuper vásárlóinknak!
Már eltelt két hét a szálas virágküldés indulása óta, vannak konzekvenciák a mi részünkről is. Azt már biztosan tudjuk, hogy vásárlóink jobban tudják, mit akarnak és mit tehetnek meg, mint mi. Kellemes csalódás, sokan választottátok a szálas virágokat, és a nagy többség nem érte be 4-6 szállal (pedig erre számítottunk), többek közt volt már 25 szál sárga kála rendelésünk is, sőt, a nagykerek nem győzik behajóztatni a rózsákat. Szóval még ebben az igazán unalmas hónapban is pörgés van, azt vettük észre, hogy minden vásárlónk maximálisan kihasználta a lehetőségeit. 
Nade a lényeg.
Türelmesek és megértőek vagytok, ezért hálás vagyok!
Nagyon odafigyelünk arra, hogy a megrendelt virág minősége megfelelő legyen. Ezért az elmúlt hetekben előfordult, (egyeztetve a vásárlóval!!!) hogy mondjuk fehér rózsa helyett bicolor rózsát vittünk ki, vagy rózsaszín szegfű helyett mályvát. Egyszerűen azért, mert vagy nem kaptunk az adott színből, vagy mert már a nagykerben minőségi problémákat tapasztaltak munkatársaink.
Köszönöm minden munkatársam nevében azt a fokú bizalmat és megértést, sokkal könnyebb így dolgozni!

Klikk a képre