Jótanácsok virágküldéshez

Virágküldés mindig aktuális hírekkel. Virágot küldeni mindenki tud. Pár kattintás, és már ott is vagyunk egy virágküldő szolgálat webshopjában. Amire figyelnie kell, az ezután kezdődik. Virágküldés - beszéljünk róla. Mindig aktuális, a virágküldéshez, virágüzletekhez, virágokhoz és virágküldő szolgálatokhoz kapcsolódó tartalommal. Itt kibeszélünk mindent, amit a hivatalos virágküldős weblapjainkon nem teszünk.

Virágküldés, ajándék

szerda

Euphorbia, kutyatej

Jellemzői: kutyatej családba tartozó növény, a virágok a hajlott szár végén helyezkednek el apró pici formában, az év utolsó szakaszában található meg az üzletekben, nedve mérgező, rövid vázatartósságú. Felhasználható: különleges kötészetben, dekorációhoz, esküvőhöz.

A kutyatej otthoni tartása

Kevésbé igényes növény. , leveleit télen elhullatja, de egy-két hónapon belül megjelennek rajta az új levélrügyek. Elvirágzás után vigyük hűvös helyre és egy-két hónapig alig öntözzük. A költöztetést viszont nehezen viseli, ha új helyre tesszük, az összes levelét elhullajthatja.

 

Közepesen melegkedvelő, télen legalább 12 °C-ra van szüksége, a virágzásához 15-18 °C kell. Nyár kivételével a lehető legtöbb fényt biztosítsuk számára, nyáron védjük a közvetlen napsugárzástól. Tavasztól őszig mérsékelten, télen még ritkábban öntözzük. Két öntözés között hagyjuk a földjét kiszikkadni. Nyáron tápoldatozhatjuk.

Szaporítás:

Tavasszal vagy nyáron hajtásdugványról egyszerűen szaporítható. Mielőtt a földbe tűznénk, hagyjuk a vágási felületet megszáradni.

Klikk a képre