Jótanácsok virágküldéshez

Virágküldés mindig aktuális hírekkel. Virágot küldeni mindenki tud. Pár kattintás, és már ott is vagyunk egy virágküldő szolgálat webshopjában. Amire figyelnie kell, az ezután kezdődik. Virágküldés - beszéljünk róla. Mindig aktuális, a virágküldéshez, virágüzletekhez, virágokhoz és virágküldő szolgálatokhoz kapcsolódó tartalommal. Itt kibeszélünk mindent, amit a hivatalos virágküldős weblapjainkon nem teszünk.

Virágküldés, ajándék

kedd

Katalin napi csokrok

November 25. Katalin nap. Miért kiemelt ünnep a Katalin nap virágosok körében? Talán mert sokak nagymamáját, vagy éppen anyukáját Katalinnak hívnák. Nem meglepő, hiszen a Mária után a Katalin a leggyakoribb női keresztnév még ma is. Igaz, napjainkban már eloszlanak a névnapok az év minden szakában, de a régi időkben nagyon gyakori volt. A Katalin név jelentése: Tiszta. Ezért tiszta szívből kívánunk boldog névnapot!

Boldog névnapot

Vidám névnapi (hosszú, nyújtott) csokor narancs virágokból, liliommal, gerberával, rózsával, liziantusszal, pálmalevelekkel.
Küldjön virágot most >>>
 Neved napjára

 Rózsaszín, tömör, kerek csokor névnapra, liliommal, rózsával, alsztromériával, levelekkel.
Küldjön virágot most >>>
 Névnapi köszöntés

 Kedves névnapi csokor, fehér krizivel, pink gerberával, rózsaszín alsztromériával, pálmalevelekkel.
Küldjön virágot most >>>
Relax kozmetika

 Utalvány, mely a következőket tartalmazza: letisztítás, tonizálás, peeling, szempillafestés, masszírozás hatóanyagokkal, ultrahang, szemkörnyék ápolása, bioptron a testnek és a léleknek, nappali smink + egy szál álomszép fehér liliom kevés zölddel díszítve. EZT A TERMÉKET CSAK BUDAPEST TERÜLETÉN TUDJUK SZÁLLÍTANI!
Küldjön virágot most >>> 



További csokrokat és ajándékokat talál weblapunkon: virágküldés >>>

Klikk a képre