Jótanácsok virágküldéshez

Virágküldés mindig aktuális hírekkel. Virágot küldeni mindenki tud. Pár kattintás, és már ott is vagyunk egy virágküldő szolgálat webshopjában. Amire figyelnie kell, az ezután kezdődik. Virágküldés - beszéljünk róla. Mindig aktuális, a virágküldéshez, virágüzletekhez, virágokhoz és virágküldő szolgálatokhoz kapcsolódó tartalommal. Itt kibeszélünk mindent, amit a hivatalos virágküldős weblapjainkon nem teszünk.

Virágküldés, ajándék

kedd

Ötletes karácsonyfadísz növénybarátoknak

Ha unja már a megszokott karácsonyfadíszeket, ellenben imádja a növényeket, akkor tekintse meg tippünket, hogyan díszítse a karácsonyfáját.

A növénybarátok igazán egyedi karácsonyfát díszíthetnek fel ezekkel a különleges üveggömbökkel, amelyeknek a belsejében egy –egy élő növény található.

Ma már nálunk is beszerezhetők az olyan üveggömbök, amelyek belsejébe mi magunk tehetünk bele díszeket, dekorációt.

Ebben az esetben egy-egy növényt teszünk az üveggömb belsejében. A növény csak epifita lehet, vagyis olyan növény, amely a levegőből is képes táplálkozni. Ez lehet egy Tillandsia, egy orchideafajta, vagy zuzmók.

Amikor a növényt beletettük a gömbbe, egyszerűen akasszuk fel a fenyőfára, így máris egy igen egyedi és különleges karácsonyfát kapunk.

Cikkünk forrása: Kertvarázs Magazin
Kert-varázs online kertészeti magazin,kert,
kertépítés, kertervezés,dísznövény,otthon,virág
Köszönjük!

Klikk a képre