Jótanácsok virágküldéshez

Virágküldés mindig aktuális hírekkel. Virágot küldeni mindenki tud. Pár kattintás, és már ott is vagyunk egy virágküldő szolgálat webshopjában. Amire figyelnie kell, az ezután kezdődik. Virágküldés - beszéljünk róla. Mindig aktuális, a virágküldéshez, virágüzletekhez, virágokhoz és virágküldő szolgálatokhoz kapcsolódó tartalommal. Itt kibeszélünk mindent, amit a hivatalos virágküldős weblapjainkon nem teszünk.

Virágküldés, ajándék

kedd

Színterápia télen, virágokkal

A színterápia nem újdonság, hiszen gyakran a gyógyászatban is használják, mivel a színek befolyásolják a hangulatunkat így gyógyításra is alkalmasak. Ahogy a ruháink, vagy bútoraink színét is mi magunk választjuk ki, ugyanígy a virágok színét is mi határozzuk meg, amely gyakran talán nem is tudatos.
Érdemes odafigyelni a színek jótékony hatására, ha épp rosszkedvűek vagyunk vagy depressziósak a napfény hiány miatt télen. Mivel a színeknek különböző frekvenciái vannak, a fény egyfajta energiaforrás is egyben, így a különböző színek más-más hatást fejtenek ki szervezetünkre is.


Fehér szín
A fehér színű virágok a tisztaság, a világosság és az ártatlanság színe. Emellett nyugtató és békét hozó szín is egyben, amely összeköttetést nyújt a felsőbb énhez.

Fehér színű virágok: vitorlavirág, azálea, fokföldi ibolya, ciklámen, begónia, jázmin.

Sárga szín:
A sárga szín a köztudatban még mindig az irigység és a düh színe, ám a sárga a szerencse, az öröm, és a vidámság színe. Ez a szín jó hatással van emésztésünkre, és képes fokozni a szellemi tevékenységet is, így a munkahelyen is érdemes pár sárga színű virágot elhelyezni. Aki fogyókúrázik, jól teszi, ha körbe veszi magát sárga színű virágokkal, mert bizony a súlycsökkentésben is hatásos.
Sárga színű virágok: korallvirág, begónia, nyalókavirág, bromélia, krizantém.

Narancssárga szín:
A narancssárga szín az erotika és a szexualitás színe, így a narancssárga virágokat érdemes a hálószobában elhelyezni. Ezen kívül a narancssárga szín energiát, és lendületet ad, jókedvre derít minket. A narancssárga szín erőt ad ahhoz, hogy egy nehézséggel szembe nézzünk, és megoldjunk bizonyos feladatokat.
Narancssárga virágok: Begónia, korallvirág, calathea, klívia.

Piros szín:
A piros szín gyakran az agresszió színe is, így a nyugtalan ideges, és hiperaktív emberek inkább kerüljék az ilyen színű virágokat. Ugyanakkor a piros szín a szexuális hangulatot nagyban javítja így a hálószobában bátran elhelyezhetünk pár piros színű növényt.
Aki úgy érzi levert, rosszkedvű, vagy épp a fényhiány miatt depressziós télen, vegye körbe magát piros színű virágokkal, mert ezek energiát adnak, méregtelenítenek, és kitisztítják testünkből a negatív energiákat. Tehát aki fél, rosszkedvű, vagy önbizalomhiányban szenved, vegye körbe magát piros színű növényekkel.

Piros színű virágok: korallvirág, begónia, mikulásvirág, bromélia, ciklámen, krizantém.

Tehát érdemes tudatosan kiválasztani a megfelelő színű növényt, mind otthonunkba, mind a munkahelyünkre, hiszen általuk nagyban tudjuk befolyásolni a hangulatunkat és energiáinkat.

Köszönjük szépen!!!!

Klikk a képre