Jótanácsok virágküldéshez

Virágküldés mindig aktuális hírekkel. Virágot küldeni mindenki tud. Pár kattintás, és már ott is vagyunk egy virágküldő szolgálat webshopjában. Amire figyelnie kell, az ezután kezdődik. Virágküldés - beszéljünk róla. Mindig aktuális, a virágküldéshez, virágüzletekhez, virágokhoz és virágküldő szolgálatokhoz kapcsolódó tartalommal. Itt kibeszélünk mindent, amit a hivatalos virágküldős weblapjainkon nem teszünk.

Virágküldés, ajándék

péntek

Nyereményjáték

Nyerd meg a 3 darab Love Zseton garnitúra egyikét!


Nyereményjátékunkat lezártuk, nyerteseink nevét facebook oldalunkon tettük közzé. Köszönjük mindenkinek, aki játszott velünk és vásárolt!



Mi ez? Egy zsák élmény. Ugye milyen jól esne néha, ha nem kellene szavakba önteni, mire gondolsz, és máris teljesülne? A zsetonok helyetted beszélnek.
Talán a legszemélyesebb ajándék, amit adhatsz annak, aki fontos Neked és már mindene megvan. A zsákban zsetonok vannak, amik ígérvények olyan élményekre, mint pl. egy ágyba reggelire, masszázsra, fürdetésre, simogatásra, összebújásra.
A zsetonról részeltesebben itt olvashatsz >>>

Játékszabályzat
A játék február 13.-ig tart. csak oldalunk rajongói, és a viragkuldes.hu webshopunk vásárlói nyerhetnek. Partnerüzleteink és munkatársaik, valamint cégünk munkatársai nem vehetnek részt a sorsoláson.

Játékunkban 3 módon nyerhetsz, illetve mindhárom eszközzel növelheted a nyerési esélyeidet.

1. Legyél a rajongónk!
Egyszerűen csak nyomd meg a "tetszik" gombot a facebook-on, és máris esélyed van a Love Zseton ajándékcsomagok egyikére.
Amennyiben már a rajongónk vagy, már nyerhetsz is, de ne érd be ennyivel!

2. Ajánlj bennünket ismerőseidnek a Facebook-on
Ajánld barátaidnak is a Fleurop Magyarországot, hívj meg mindenkit!
Kattints az üzenőfalunkon a bejegyzéseink mellett lévő "Megosztás" linkre, és ajánlj bennünket ismerőseidnek, hogy ők is legyenek rajongóink! Így ők is esélyt kapnak a nyereményre, emellett a te esélyeid is egyenes arányban nőnek az általad hozott barátok rajongó számával. Minden egyes rajongó barátod után még egyszer bekerül a neved a "kalapba".
Ezenkívül már csak azt kell tenned, hogy legkésőbb február 13-ig, egy screen shot-tal (print screen-nel) igazold, hogy hány barátod like-olta az oldalunkat. Amennyiben ebben segítség kell, üzenj ránk nyugodtan, ezen ne múljon!!!
Majd küldd el nekünk csatolt fájlban a képernyő képet neveddel és címeddel együtt (ha nyersz, akkor erre a címre küldjük a zsetonokat) a marketing@viragkuldes.hu e-mailcímre.
Ajánld barátaidnak is a Fleurop Magyarországot, hívj meg mindenkit!

3. Rendelj tőlünk!
Minden vásárlónk, aki febriár 1. és február 13. között bármit rendel, automatikusan részt vesz a sorsoláson.

Egyszerű, nem igaz!? ne feledd!!! A Like ereje legyen veled!
Amennyiben nem ismered a Love Zsetont, tényleg nézd meg itt! Nagyon Jóóóóóóóó!
A zsetonról részeltesebben >>>

Klikk a képre