Jótanácsok virágküldéshez

Virágküldés mindig aktuális hírekkel. Virágot küldeni mindenki tud. Pár kattintás, és már ott is vagyunk egy virágküldő szolgálat webshopjában. Amire figyelnie kell, az ezután kezdődik. Virágküldés - beszéljünk róla. Mindig aktuális, a virágküldéshez, virágüzletekhez, virágokhoz és virágküldő szolgálatokhoz kapcsolódó tartalommal. Itt kibeszélünk mindent, amit a hivatalos virágküldős weblapjainkon nem teszünk.

Virágküldés, ajándék

hétfő

Virágküldő szolgálat a XXI. században

 Virágküldő szolgálat
Egy virágküldő szolgálat több,  mint néhány virágüzlet alkalmi és laza együttműködése. A virágküldő szolgálat feladata, hogy egyszerűbbé, kényelmesebbé, biztosabbá és olcsóbbá tegye a virágküldést a vásárlók számára.

Egy virágküldő szolgálat két részre bontható:
Az első rész, a központ, aki a virágküldésre, rendelés felvételre és a vásárlóra fókuszál. A virágküldő szolgálat központja koordinálja a virágküldést, és ő tartja a kapcsolatot a vásárlóval, valamint a virágüzlettel.
A virágküldő szolgálat második részét képzi a csokor megkötése, minőségi kiszállítása, és kézbesítése.

A virágküldő szolgálat fő feladatai:
Felvenni a megrendeléseket
A legolcsóbban megoldani a kiszállítást
Garanciát vállalni a minőségre
Garanciát vállalni a virágküldésre
Kiközvetíteni a virágküldést
Megkötni a virágcsokrot
Kiszállítani az ajándékot
Az elvárt módon kézbesíteni a virágcsokrot

Virágküldő szolgálat és a központi adminisztráció.
Nagy hangsúlyt fektetünk a megrendelések pontos nyilvántartására, és a virágküldés nyomon követésére. Mindig tudjuk, hogy egy adott megrendelés a virágküldés melyik fázisában van.
Nyilvántartjuk, ha megtörtént a megrendelés, a kifizetés, a kiközvetítése a virágküldésnek a megfelelő virágüzletbe. Tudjuk, ha virágüzletünk átvette és feldolgozta a megrendelési adatokat. Tudjuk, ha kiszállításra került a csokor, és azt is, hogy hogyan és mikor történt az átadás. Mindezt hogyan?

Állandó kapcsolatban vagyunk.
Minden virágüzletünk rendelkezik a virágküldő szolgálatunk által biztosított mobil telefonnal, melyen keresztül ingyen beszélhetünk egymással. A legfontosabb viszont, saját fejlesztésű szoftverekkel és saját szerverrel rendelkezünk, amit speciálisan a virágküldés feladatainak adminisztrációjára készítettünk, valamint minden üzletünkben van internet hozzáférés, és ezek használatára képzett felhasználók. Tehát a XXI. század követelményeinek megfelelő szintjére fejlesztettük virágküldő szolgálatunkat, melynek egyik kulcsszerepe az információ, és az információáramlásé.

Csak a legjobb virágüzletek virágküldő szolgálatunkban.
Magasak a követelmények. Virágküldő szolgálatunkban magasan képzett virágkötők, sok esetben mester virágkötők dolgoznak, koordinálják a szakmai munkát, illetve végzik a képzéseket.

Klikk a képre