Jótanácsok virágküldéshez

Virágküldés mindig aktuális hírekkel. Virágot küldeni mindenki tud. Pár kattintás, és már ott is vagyunk egy virágküldő szolgálat webshopjában. Amire figyelnie kell, az ezután kezdődik. Virágküldés - beszéljünk róla. Mindig aktuális, a virágküldéshez, virágüzletekhez, virágokhoz és virágküldő szolgálatokhoz kapcsolódó tartalommal. Itt kibeszélünk mindent, amit a hivatalos virágküldős weblapjainkon nem teszünk.

Virágküldés, ajándék

kedd

2012 Európai Orchidea Kiállítás!

Április 12-15. között sohasem látott, igazán nagyszabású orchidea bemutatót rendez a Magyar Orchidea Társaság. Az Európában csupán háromévente jelentkező Európai Orchidea Kiállítást és tudományos kongresszust idén hazánkban tartják, összesen 7000 négyzetméteren. Az eseményen amerikai és távol-keleti botanikusok és kereskedők, valamint európai orchidea társaságok is képviseltetik magukat.

Az Európai Orchidea Kiállítás 15. alkalommal, ezúttal Budapesten nyitja meg kapuit. A  nemzetközi eseményt a Magyar Orchidea Társaság rendezi a SYMA Rendezvényközpontban április 12. és 15. között. Hazánk először ad otthont ilyen nagy horderejű rendezvénynek, amelyre Európából és a világ minden tájáról több mint 100 kiállítót, 20.000 látogatót, 200 regisztrált vendéget és 30 külföldi előadót várnak a rendezők.

A nemzetközi kongresszushoz csatlakozó négy napos kiállításon megtekinthető lesz számos trópusi és szubtrópusi területről érkezett orchidea, közöttük olyan ritka fajok is, amelyeket Magyarországon még nem láthatott a nagyközönség.
A nagyszabású, 7.000 négyzetmétert elfoglaló kiállításon számos európai orchidea társaság és botanikus kert képviselteti majd magát itthon még nem látott orchideáival. A kiállítást vásár kíséri, ahol a magyarországi, európai és távol-keleti kereskedők mellett Dél-Amerikából érkező kertészetek is bemutatják portékájukat. Legtöbbjük még nem járt Magyarországon, így számukra különösen fontos, hogy kínálatuk teljes palettáját megismerjék az érdeklődők.

Nyerjen belépőjegyet a 2012-es Európai Orchidea kiállításra!
A hír folytatása partnerünk weboldalán, ahol ha válaszol 3 kérdésre 3*2 belépőt nyerhet!

Tovább a Kertvarázs magazin oldalára >>>

Klikk a képre