Jótanácsok virágküldéshez

Virágküldés mindig aktuális hírekkel. Virágot küldeni mindenki tud. Pár kattintás, és már ott is vagyunk egy virágküldő szolgálat webshopjában. Amire figyelnie kell, az ezután kezdődik. Virágküldés - beszéljünk róla. Mindig aktuális, a virágküldéshez, virágüzletekhez, virágokhoz és virágküldő szolgálatokhoz kapcsolódó tartalommal. Itt kibeszélünk mindent, amit a hivatalos virágküldős weblapjainkon nem teszünk.

Virágküldés, ajándék

szombat

Mindenszentek, halottak napja: koszorúk, virágok, mécsesek

A virágüzletek folyamatosan készülnek a Mindenszentek, halottak napja környékén legkeresettebb koszorúkkal, tálakkal, mécsesekkel. Összegyűjtöttünk néhány ötletet. A képeket és a leírásokat az Erika Virágszalontól kaptuk. Köszönjük szépen!





-->
Pislákoló mécses
Őszies hangulatú beültetés
Kis agyagedénybe készített beültetés árvácskával, dísztökkel, mécsessel.











Örök mécses
Kis tálba készült kompozíció
Agyagtálba készített száraz kompozíció, kövirózsákkal, mécsessel, egyéb kiegészítőkkel. Tartós sírdísz.









Örökre természetes
Kis tálba készített kompozíció
Kis agyagtálba készült száraz dísz kövirózsával, zuzmóval, platánkéreggel, természetes kiegészítőkkel.










Átkelés a folyón
Kis száraz sírkompozíció
Csónak alakú száraz termésbe készített tartós dísz, melyet a sírra tehetünk.


Végtelen mécses
Száraz virág kompozíció
Csónak alakú száraz termésbe, ragasztott technikával készített mindenszenti termék. Az alap anyag néhány száraz termés és egy darab üveg mécses.


Moha és toboz

Mohakoszorú megemlékezésre
30 cm átmérőjű mohakoszorú tartós, száraz termésekkel díszítve.










Csipkebogyók
Fejdíszítéses mohakoszorú
30 cm átmérőjű mohakoszorú élő zöldekből készült fejdíszítéssel, csipkebogyóval, tobozokkal és más száraz termésekkel.









Bordó-narancs
Mohakoszorú megemlékezésre
Fejdíszítéses mohakoszorú 30cm-es alapra. Kis tobozok, színes termések, csipkebogyó és örökzöldek alkotják az alap díszítését.








Az Örök Emlékezés
Mindenszenteki száraz koszorú
A koszorú 20-as méretű moha alapra, ezüstfenyővel, szivar tobozzal és szárított anyagokkal készült ragasztott eljárással készült. A kompozíció tartóssága szimbolizálja az  örökké valóságot, ami egy gyásznál talán a legfontosabb.








A Hosszú Út
Száraz koszorú
A száraz koszorú 25-ös gyékény alapra készült ragasztott technikával. A felhasznált szárazanyagok lótusztermés, taplógomba, vad liliom, hortenzia. A kontraszt szín összeállítással a virágkötő egy meghitt hangulatot tudott átadni.










Örök Zöld
Száraz koszorú
A száraz koszorú 20-as méretű alapra készült ragasztott technikával, drótozást nem alkalmazott a virágkötő. A felhasznált szárazanyagok színes vadliliom termés, trópusi száraz termés, színes zuzmó és egy-két kiegészítő. A kompozíció, mutatós és tartós.










A színesség határa
Száraz koszorú
A száraz koszorú 25-ös gyékény alapra készült, az alapot erős fonallal kötötték össze. Összetevői: trópusi száraz termések, szárított hortenzia és Eucalyptus. A két szín összeállítás elegáns és a kompozíció rendkívül tartós.












A Természet Lágy Ölén
Száraz koszorú
A száraz koszorú 25-ös méretű alapra készült ragasztott technikával. Alkotó elemei a következők: liángolyók, szárított hortenzia, muhar és falevelek. A kompozíció drót felhasználása nélkül készült. A koszorú természetes hatást gyakorol, az alkotó elemekkel.










A Színes Összefonódás
Száraz koszorú
A száraz koszorú 25-ös méretű fonott alapra készült, száraztermésekből, rózsa tobozból, ragasztott technikával. A kompozíció függeszthető és rendkívül tartós. A virágkötő jól választotta ki a szín összeállítást, amivel egy tökéletes összhangot teremtett.











Út Az Égiekhez
Mindenszenteki vázadísz
Az élő virág vázadísz 5 szál csokros krizanténum, 20-as méretű rózsa toboz alap, elegáns és tartós zöldek hozzáadásával készült. A kompozíció könnyen elhelyezhető a sírhelyre és a felfele törekvő formája végett a csokor szimbolikus értelmet kap.











In Memorián
Élővirág sírdísz
Az élővirág kompozíció tűzött technikával készült, 5 szál nagy virágú krizanténum (fehér), fél ezüstfenyő, bőrlevél, Shamedora levél, vadszőlő levél, Puszpáng, friss csipkebogyótermés, tuja ág, szivar toboz és üveg mécses felhasználásával.  A természetes összeállítás és a növények szépsége az örök emlékezésre szólít fel minden gyászolót, ez a szép sírcsokor.

Fennt A Mennyekben
Virágtál élővirággal
Az élővirág tál, 2 csokros krizanténum (fehér-zöld), Tisza fa, berkenyetermés, vadszőlő szár termése, borostyán levél, rózsa toboz, kövirózsa és tea mécses felhasználásával készült tűzött technika. Tartós könnyen, elhelyezhető a szín összeállítással meleg és meghitt hangulatot áraszt.





-->

Klikk a képre