Jótanácsok virágküldéshez

Virágküldés mindig aktuális hírekkel. Virágot küldeni mindenki tud. Pár kattintás, és már ott is vagyunk egy virágküldő szolgálat webshopjában. Amire figyelnie kell, az ezután kezdődik. Virágküldés - beszéljünk róla. Mindig aktuális, a virágküldéshez, virágüzletekhez, virágokhoz és virágküldő szolgálatokhoz kapcsolódó tartalommal. Itt kibeszélünk mindent, amit a hivatalos virágküldős weblapjainkon nem teszünk.

Virágküldés, ajándék

szerda

A romantika nálunk nem ér véget a Valentin nappal

Honnan tudod

Honnan tudod - premier előtti vetítés
1 csokor mellé 2 db belépő ajándékba

Vegyes csokor sárga és fehér virágokból; tulipánnal, boglárkával, fréziával, viburnummal, levelekkel. 9.580.- Ft
Rendelje meg most ezt a csodaszép, tavaszi csokrot és ajándékba kap tőlünk 2 db belépőt a "Honnan tudod" című páratlan vígjáték premier előtti vetítésére február 21-én.

Honnan tudod
Az első 90 vásárlónk 2 db belépőt kap a csokor mellé ajándékba, a vetítés február 21-én hétfőn este lesz, a Cinema City Aréna moziban, a belépőket a vetítés előtt fél órával, a helyszínen lehet átvenni.  A romantika nálunk nem ér véget a Valentin nappal!



Honnan tudod

Eredeti cím: How Do You Know
Szereplők: Reese Witherspoon, Owen Wilson, Paul Rudd, Jack Nicholson
Rendezte: James L. Brooks
Vígjáték, romantikus


A szerelem bonyolult. Ez nem újdonság. Van úgy, hogy egy nő beleszeret egy férfiba, azután esetleg egy másikba, azután újra az egyikbe. Az igazi összevisszaság inkább akkor várható, ha már ő maga sem tudja, mi a helyzet: szerelmes-e egyáltalán, mit akar, kitől és mennyire.

Lisa (Reese Witherspoon) sajnos egyre mélyebbre küzdi magát a kulimászba. Már egészen kezd összemelegedni egy nagydumás sztársportolóval (Owen Wilson), amikor találkozik régi barátjával (Paul Rudd), az éppen mindenben vesztes üzletemberrel.

És nem tud dönteni. És abban sem biztos igazán, mi az, amiben nem tud dönteni. Sőt: határozottan érzi, hogy már azt sem tudná megmondani, jó lenne-e, ha végre bármiben határozott állást foglalna. Hát, ilyen a szerelem.

James L. Brooks, azon kevés rendezők egyike, akik - legyen szó akár televízióról akár moziról, egyaránt - nagy szaktudással és magas színvonalon alkotnak. A Lesz ez még így se! Oscar-díjas író-rendezője ismét könnyedén komoly, ellenállhatatlanul bájos vígjátékot készített a szerelem megpróbáltatásairól. A filmben jobbnál jobb színészek nevettetik a nézőket, többek között az Oscar-díjas Reese Witherspoon és a 3-szoros Oscar-díjas, páratlan és utánozhatatlan, Jack Nicholson.





Honnan tudod

Honnan tudod

Honnan tudod

Honnan tudod



Klikk a képre