Jótanácsok virágküldéshez

Virágküldés mindig aktuális hírekkel. Virágot küldeni mindenki tud. Pár kattintás, és már ott is vagyunk egy virágküldő szolgálat webshopjában. Amire figyelnie kell, az ezután kezdődik. Virágküldés - beszéljünk róla. Mindig aktuális, a virágküldéshez, virágüzletekhez, virágokhoz és virágküldő szolgálatokhoz kapcsolódó tartalommal. Itt kibeszélünk mindent, amit a hivatalos virágküldős weblapjainkon nem teszünk.

Virágküldés, ajándék

szombat

Templomdíszítés

Jelentősége: a templomi díszítésnél használt anyagok egyben a hit iránti tisztelet jelképei.

Díszítési lehetőségek:

- oltár, úrasztal: önmagában díszes, ezért a visszafogott díszítés az elfogadott, stílusa: frontális, virágfelhasználása: nagy mutatós (kardvirág, liliom) fehér vagy pasztel színek. Általában tűzött kompozíciók vagy váza csokor készíthető.

- Padsorok díszítése: a főbejárat felől, fontos az egységes ritmusos díszítés élővirággal (krizanténum, rezgő, szegfű) vagy különböző szalagokkal (tüll, organza, vetex).    Felhelyezés lehetőségei: szalag, kötöző, gumi (pad színével azonos), mini deko

- Bejárat: hasonló mint a kapu, ajtó díszítés. Fontos a kompozíciók rögzítése és a díszítendő felület állapotának megóvása.

Klikk a képre