Jótanácsok virágküldéshez

Virágküldés mindig aktuális hírekkel. Virágot küldeni mindenki tud. Pár kattintás, és már ott is vagyunk egy virágküldő szolgálat webshopjában. Amire figyelnie kell, az ezután kezdődik. Virágküldés - beszéljünk róla. Mindig aktuális, a virágküldéshez, virágüzletekhez, virágokhoz és virágküldő szolgálatokhoz kapcsolódó tartalommal. Itt kibeszélünk mindent, amit a hivatalos virágküldős weblapjainkon nem teszünk.

Virágküldés, ajándék

hétfő

Virágküldés napló 2017 február

Annyi minden változik körülöttünk, és olyan tempóban ebben az évben, mint még soha. A régi csapatok szétesőben, az újak épülőben. Régi kollégák szálltak ki, fiatalok veszik át a helyüket. Új szolgáltatások, termékek jöttek a régiek mellé vagy helyett, új kérdésekre és kihívásokra kell sokkal gyorsabban válaszolni. Igaz, ezek a változások is a múltból indulnak. Sok halogatás, kényelmes idők, meg a mondat, majd egyszer... Szóval az egyszer eljött. Mivel alapvetően úgy állunk hozzá, hogy minden változás jó, ezért ez nem panasz post. Ebben az évben nagyon megújulunk, és ennek már látható jelei is vannak.
Ami biztos, abba meg kapaszkodunk. Az ünnepek, a virágküldés, az ajándékok, a kollégák és a vásárlóink.Ez talán a legfontosabb. Mi itt vagyunk és folytatjuk a munkát. Tovább javítunk azon, ami eddig is jól működött és szembenézünk azokkal a dolgokkal, amelyek hátráltattak.
Számíthatsz ránk!

Klikk a képre