Jótanácsok virágküldéshez

Virágküldés mindig aktuális hírekkel. Virágot küldeni mindenki tud. Pár kattintás, és már ott is vagyunk egy virágküldő szolgálat webshopjában. Amire figyelnie kell, az ezután kezdődik. Virágküldés - beszéljünk róla. Mindig aktuális, a virágküldéshez, virágüzletekhez, virágokhoz és virágküldő szolgálatokhoz kapcsolódó tartalommal. Itt kibeszélünk mindent, amit a hivatalos virágküldős weblapjainkon nem teszünk.

Virágküldés, ajándék

péntek

Közeleg anyák napja!

Tudtátok, hogy az anyák napjának megünneplése egészen az ókori Görögországba nyúlik vissza? Akkoriban tavaszi ünnepségeket tartottak Rheának, az istenek anyjának, és vele együtt az édesanyák tiszteletére.
Sok idő eltelt azóta, de egy dolog változatlan maradt: a világ minden táján megemlékeznek az édesanyákról! Magyarországon 1925. március 8-án tartották a legelső anyák napi ünnepséget. Mára pedig hagyományossá vált, hogy május első vasárnapján megünnepeljük az édesanyákat, nagymamákat. A legjobb időszak ez, hiszen ilyenkor nyílnak a legszebb és legillatosabb tavaszi virágok. Nem jelenthet gondot, hogy kiválasszuk édesanyánk kedvenc virágait és egy gyönyörű csokrot köttessünk belőlük. 😊 Ha pedig erre nincs lehetőségünk (a köztünk lévő- csakis fizikai- távolság miatt), akkor sincs ok a kétségbeesésre! Ma már a világ bármely pontjára könnyedén küldhetünk virágot.
www.viragavilagba.hu 
A virágküldés az egyik legnagyszerűbb “találmány”! Hiszen, néha olyan nehéz távol lenni… Nehéz, hogy nem ölelhetjük meg édesanyánkat, és nem mondhatjuk neki egy nagy puszi kíséretében: szeretlek! Hagyjuk hát, hogy egy csokor virág beszéljen helyettünk!
Ne csak gondoljatok édesanyátokra anyák napján! Tudassátok vele, hogy fontos számotokra, szeretitek őt! Mondjátok el szavakkal, tettekkel, ölelésekkel, virágokkal! Mi is így teszünk! ❤️

Klikk a képre